Торбички под очите

Торбички под очите – леко подуване, което ни отива, нервите – често явление, което идва с възрастта. Тъкан около очите и слаби мускули, а мазнини, които трябва да се подкрепят на очите се спуска в долните клепачи. Още по-лошо, течността може да се натрупва в областта под очите, което води до това, че външен вид.

Торбички под очите са най-козметичен проблем, а по-рядко са симптом на заболяване

  • Симптоми
  • В областта под очите
  • съкровище
  • има тъмно кръг
  • кожата в тази област за

Няколко трика за намаляване или премахване на торбички под очите

Прилагат се студени компреси – Намокрете чиста кърпа със студена вода. В това време, когато можете да седнете, да сложи мокра кърпа върху кожата под и около очите в продължение на няколко минути с лек натиск. Ти спиш достатъчно За повечето възрастни, от седем до осем часа-това е оптималното количество сън. Името на, не без основание. Спете с леко възвишение на главата – Да, ще ти помогна, – течността не се натрупват в областта на главата.

За намаляване на симптомите на алергии, Ако алергията е причина за появата на торбички, решаване на алергични симптоми за решаване на тази естетика.

Да се отървете от отстраняване на очите тъмни кръгове и торбички под очите бързо. Става дума за прости и евтини домашни лекарства, които помагат за доказани. Изберете какво ви подхожда най-добре – премахване на очи, тъмни кръгове и подпухналост под очите вече не ще топ-осем лекарства, който ще помогне за премахване на тъмни кръгове и подпухналост под очите. Направи лесно и евтино. Опитайте! Розова вода, Розова вода овлажнява и подхранва кожата, предпазва от подуване, зачервяване и. Има ефект на избелване и подмладяване.

Лесно можете да купите или да направите сами в домашни условия

Съставки: пресни листенца на една роза чаша топла вода начин на. Приготвяне: Измийте розови листенца и ги сложете в малък съд. Залейте с чаша гореща вода и оставете да се охлади. След това прецедете в, и това е. трябва да се съхранява в хладилник, но не повече от седмица. Използвайте, за да се овлажнява с разтвор на две, да ги сложи на тъмните кръгове и дръжте 15 минути. Повтарям това всеки ден, сутрин и вечер. Бадемовото масло от сладък Бадем, масло ” ще ви отоци под очите, както тъмните.

Преди лягане да се нанесе на 2 до 3 капки и нежно втривайте под очите

Резултатите ще бъдат видими само в рамките на седмица. Сок от картофи Картофи е отличен източник на витамин C и този компонент, който изсветлява кожата. Подготовка: сурови картофи и да изтръгне от него сок. След това я овлажнява тази течност, сложете ги в очите, и да запази десет минути. Изплакнете лицето и масажирайте под очите, малко зехтин. Лечението продължава две седмици, и работи всеки ден. Опаковка от краставица Краставицата съдържа голямо количество антиоксиданти и има ефект на избелване. Подготовка: Няколко по-дебели резени краставици, за да се сложи в хладилника за половин час, а след това да ги сложи на очите и около тях и дръж на 10 до 15 минути.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *